pátek 21. listopadu 2014

Nové šampuky Lush :)

Ahojte!!
Dneska zveřejnil Lush nové tuhé šampony - šampuky. Vypadají všechny naprosto super a vypadají úžasně. Hlavně miluji ty barvičky šampuků, nejradši bych chtěla všechny doma a kochala se. :) Od té doby co mám doma na poličce produkty Lush mi pokoj naprosto krásně voní. :)

První co mě tedy zaujal, je Copperhead
Of. popis: Vyšňořte své vlásky! Vyšňořte vlásky tímto jemným šamponem, který je ideální pro barvené lokny. S kávou a henou pro lesk. Skvělá volba pro tmavé vlasy.

Braziliant
Of. popis: Karneval pro vaše vlasy! Šampon se silicí z karapy guayanské z brazilského deštného pralesa a s pomeranči vám zvedne náladu zatímco posílí vaše vlásky a dá je do kondice.

Honey I Washed My Hair
Of. popis: Jako včelí úl plný medu! Šampon s medem a vaší oblíbenou sladce karamelovou vůní pro trochu toho objemu a zářivé jemné vlásky.

Jason And The Argan Oil
Of. popis: Úchvatné vlasy – to není jen báje! Na výpravě za silnějšími, zářivějšími a hebčími vlasy? Zkuste tenhle jemný šampon s arganovým olejem a populární vůní Rose Jam. Ideální pro světlejší typy vlasů.

Montalbano
Of. popis: Velký šéf! Silice ze sicilských citronů, olivy a rozmarýn se společně postarají o vlasy plné lesku, co obstojí v každé zkoušce.

Lullaby
Of. popis: Jemný šampon s mandlemi, ovesnými vločkami, levandulí a jojobovým olejem pro uklidňující a zjemňující umytí ospalých hlaviček.


Moc moc moc chci ještě jejich masážítka a dost přemýšlím o velké objednávce, abych si udělala opravdu velkou radost. :)
Vůbec nedokážu říct, který se mi líbí nejvíce a měla bych se řídit potřebám vlasů, ale ty šampuky jsou všechny tak úžasný! :D Rozhodně uvažuji nad Lullaby, Montalbano a Braziliant. 

Napište mi jestli se také chystáte je vyzkoušet a který je váš favorit. :))
Přeji všem hezký pátek (začíná víkend - huráááá) :)

Žádné komentáře:

Okomentovat