čtvrtek 30. října 2014

Paul Mitchell hair spray

Ahojte!!
Dneska napíšu o mém nejlepším laku na vlasy jaký jsem kdy měla! Asi před rokem jsem hledala lak, který by udržel celou noc plesový účes. Jelikož mám jemné vlasy, je těžké udržet navlněné vlasy celou noc. Tak sem se odhodlala a zašla sem si do dobrého salonu a nechala si poradit. Slečna mi doporučila pěnu na vlasy a lak na vlasy, ovšem pěnu už neměli, ani sem o tom nepřemýšlela a hned řekla, že si ho vezmu. U pokladny jsem se ale dost zarazila, protože ten lak stál 635 kč za 230 ml. V tu chvíli sem měla snad mžitky před očima!! Já osobně dávám hodně peněz do vlasových přípravků, ale tahle cena pouze za lak na vlasy mi přišla fakt přehnaná! Přišla sem teda s lakem domů, naprosto rozčarovaná z té ceny. Před plesem sem ho ani nechtěla vyzkoušet, protože sem nechtěla plýtvat, tak drahým lakem! 
Naprosto jsem netušila co mě čeká, takže jsem se učesala a začala sem lakovat vlasy, tak odporný smrad sem nikdy necítila. Jako opravdu šel cítit jen alkohol a alkohol, no hnus! Už sem se bála, že sem vyhodila peníze jen za smrad. ALE ráno sem přišla mírně "lenošná" sundat ty pinekty a byla sem ráda že si sundám šaty :) znáte to, prostě vydřený ples. Po pár hodinách spánku se probudím a jdu do koupelny a zjistím, že mám naprosto netknutý účes!!! :) Vypadala jsem, že sem se právě učesala a můžu vyrazit. Tak nadšená jsem nikdy nebyla, rozpustila si vlasy a přečesala, a řeknu vám že ještě DVA dny jsem chodila s nádherně natočenými vlasy, vůbec nebyly zplihlé, držely krásně tvar, neslepovaly se, dokonce nesmrděli alkoholem. Měla jsem naprosto úžasné vlasy tři noci!!!! A teď vám představím mého miláčka - PAUL MITCHELL!!! 

Bohužel mi už celý došel :( a ráda bych našla levnější variantu, ale to asi ještě potrvá. Ale rozhodně pokud se mi do další plesové sezóny nepodaří najít levnější variantu, koupím si ho bez váhání znovu. Nebojte se té ceny a rozhodně si ho kupte, nebudete litovat, lakuji se třeba jednou za týden a vydržel mi skoro rok. Účesy mi vydržely naprosto všechny a i po učesání sem měla krásné vlasy. Když nestříkáte hned u vlasů, tak nejde vůbec poznat, že máte sprej. Tenhle lak je opravdu to nejlepší,co můžete udělat pro sebe, aby jste vypadali krásně :) 
Přeji hezký den :)

Žádné komentáře:

Okomentovat